Koordinator i Shitjeve Online (F/M)
ikub#: 2003210018
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Tjeter
Deri ne: 30/04/2020
Lloji i punes: I Perhershem

Pozicion Vakant: Koordinator I Shitjeve Online (F/M)

ALKOS GROUP ALBANIA është Distributori Ekskluziv për tregëtimin e markave më të njohura ndërkombëtare në fushën e Artikujve Shtëpiak dhe të Konsumit, Kozmetikës dhe të Kujdesit personal, me Zyra Qendrore në Autostradën Tiranë – Durrës, km 12, shpall vakant pozicionin e punës: Koordinator i Shitjeve Online (F/M)

Përgjegjësitë kryesore përfshijnë kryerjen e hulumtimit të tregut, trajtimin e kërkesave të klienteve për blerje online nëpërmjet instagramit, ndjekjen e dërgimit të porosive si dhe procedurën e pagesës nga ana e klientit;prodhimin e materialeve promovuese dhe analizimin e të dhënave të shitjeve.Kandidati ynë ideal duhet të jetë në gjendje të interpretojë sjelljet e klientëve dhe orientimin e tyre drejt blerjeve online.


Detyra dhe Përgjegjësi
1. Trajtimin e kërkesave të klienteve për blerje online nëpërmjet instagramit;
2. Ndjekjen e dërgimit të porosisë dhe procedurën e pagesës nga ana e klientit;
3. Krijimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve bashkëpunuese me korrierët e porosive;
4. Ndjekjen e klientëvte/faqeve të tjera që merren me shitje online;
5. Gjetjen e faqeve të ndryshme për shitje online dhe zhvillimin e marrëdhënieve bashkëpunuese me to për promovimin e shitjeve sipas sektorëve të kompanisë të cilët janë të aadaptueshëm për shitje online;
6. Zhvillimin e sektorit të shitjeve online drejt një kanali të mirëfilltë shitje;
7. Zhvillimin e planeve të marketingut dhe të përgatisë rezultatet e fushatës dhe rekomandimet e projekteve për ekipin drejtues të shitjeve;
8. Kontrollimin e hyrje – daljeve të informacionit duke përdorur metoda sa me efikase;
9. Menaxhimin e postës elektronike;
10. Ndjekjen në vazhdimësi të komenteve në faqet online të shoqërisë;
11. Të nxisi reagimet e klientëve dhe të krijojë fushata përmiresimi;
12. Të analizojë të dhënat për një efiçensë sa më të lartë të shitjeve online dhe fushatave të ndryshme promocionale;
 

Aftësitë:

 1. Të krijojë marrëdhënie të mira me klientët dhe kolegët duke mbajtur qëndrim pozitiv;
 2. I gatshëm për përvoja dhe përgjegjësi të reja;
 3. Të jetë i aftë të punojë në grup
 4. Të jetë i gatshëm për eksperienca dhe përgjegjësi të reja.
 5. Të zotërojë aftësi të mira teknike dhe profesionale
 6. Të jetë krijues duke ofruar ide inovatore për produktet e kompanisë;

 

Kualifikimet

 • Arsim i lartë në fushën e marketingut, biznesit ose teknologjisë së informacionit;
  Eksperiencë të ngjashme në fushën e promovimit të produkteve apo shërbimeve përmes WEB -it apo rrjeteve sociale;
  Njohje e mirë e mjeteve të marketingut tradicional dhe dixhital;
  Përvoja me metodat e hulumtimit duke përdorur softuerin e analitikës së të dhënave;
  Aftësi shumë të mira përdoruese të paketës MS Office, analytics web
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit në Marketing;                      
 • Ndjekja e fushatave të ndryshme paralel me mediaplanin dhe në fushën e zbatimit praktik, implementimit në terren;
  Aftësi shumë të mira njohëse dhe zotëruese të gjuhës Angleze, në komunikim verbal dhe të shkruar;
  Leje drejtimi kategoria B;
  Fleksibël me oraret;


  Aplikimet mbyllen më 30 PRILL 2020
   

Luten të gjithë të interesuarit të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe në adresën e Email: o.cela@alkosgroup.al


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni do të njoftohen për intervistë.

 Hyr me llogarine e facebook


Tiranë
Per me shume nga Alkos Group

Tiranë
Per me shume nga Alkos Group


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Kamëz
Asistente
Deri ne: 03/04/2020
Kamëz
Saldator
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/04/2020
Kamëz
Topograf
Deri ne: 03/04/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/04/2020
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 26/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 30/04/2020
Kamez
Shofer
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/04/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 18/04/2020
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/04/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 26/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/04/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 03/04/2020
Kamëz
Financier
Deri ne: 03/04/2020
Kamëz
Arkitekt
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 30/04/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 18/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Elbasan
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Kavajë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Shkodër
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Qarku Shkoder
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 28/04/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 10/04/2020
Shkodër
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Qarku Shkoder
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Kavajë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Elbasan
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/04/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/04/2020
Shfleto artikuj te tjere per: SHITJE ONLINE SPECIALIST
Postuar nga: M.G
ikub #:
2003210018
Copyright © 2006 -2020ikub.al shpk, All Rights Reserved