Kërkohet Menaxher i Përgjithshëm
ikub#: 1710060180
Vendndodhja: Kamëz
Kategoria: Menaxher
Deri ne: 03/04/2020
Lloji i punes: I Perhershem

Kerkohet  Menaxher i Pergjithshem

Detyrat kryesore te punes dhe pergjegjesite:

·Koordinimi ,menaxhimi dhe monitorimi  i puneve te departamenteve  te ndryshme ne organizate.

·Koordinon dhe monitoron punen e departamenteve  te ndryshme  te perfshira ne prodhim,magazinim  dhe ne montim.

·Monitoron dhe menaxhon  efikasitetin  e sherbimeve

·Lehteson koordinimin  dhe komunikimin  midis funksioneve mbeshtetese.

 

Arsimi dhe Pervoja:

·Te kete kryer studimet e larta  ne degen Administrim  dhe Menaxhim biznesi.

·Te kete experience te ngjashme  minimumi  3-4 vite

·Njohuri dhe pervoje  ne administrimin efektiv

·Te njohe biznesin dhe te kete njohuri  te mira te praktikave  dhe parimeve te biznesit.

 

Kompetencat Kryesore:

·Te menduarit kritik dhe zgjidhjen e problemeve

·Planifikimin dhe organizimin e projekteve

·Aftesi ne vendim-marrje

·Aftesi komunikuese

·Aftesi konceptuale

·Te menaxhoje konfliktet

·Te kete njohuri shume te mira  te gjuhes angleze/italiane

·Mosha: 30 - 45 vjec

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne on-line  ne adresen: info@pirraci.com.alHyr me llogarine e facebook


+35544500696
Kamëz
Per me shume nga PIRRACI- U6 Shpk

+35544500696
Kamëz
Per me shume nga PIRRACI- U6 Shpk


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Kamëz
Asistente
Deri ne: 03/04/2020
Kamëz
Saldator
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/04/2020
Kamëz
Topograf
Deri ne: 03/04/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/04/2020
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 26/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 30/04/2020
Kamez
Shofer
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/04/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 18/04/2020
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 18/04/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 26/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/04/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 03/04/2020
Kamëz
Financier
Deri ne: 03/04/2020
Kamëz
Arkitekt
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 30/04/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 18/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Kamëz
Menaxher
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Elbasan
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Kavajë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Shkodër
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Qarku Shkoder
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
NJOFTIMET E FUNDIT
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 28/04/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 10/04/2020
Shkodër
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Qarku Shkoder
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Kavajë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Elbasan
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 10/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 26/04/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 03/04/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 25/04/2020
Shfleto artikuj te tjere per: ADMINISTRIM MENAXHER MENAXHIM PIRRACI U6
Postuar nga: M.G
ikub #:
1710060180
Copyright © 2006 -2020ikub.al shpk, All Rights Reserved