PIRRACI- U6 Shpk    
Zyrat qendrore: Kamez -Tirane ,Km 3
Pirraci-U6 operon ne treg, ne sektorin e konstruksioneve metalike prej 20 vitesh me deget ne Greqi-Kosove-Maqedoni.Tashme disponibiliteti i zyres se projektimit zgjeron ( hap dyert) e shumellojshmerise se aktivitetit te kompanise.
Pirraci-U6  operon ne treg, ne sektorin e konstruksioneve metalike prej  20 vitesh  me deget ne Greqi-Kosove-Maqedoni.Tashme disponibiliteti i zyres se projektimit  zgjeron ( hap dyert) e shumellojshmerise se aktivitetit te kompanise.Portofoli shume cilesor i klienteve me te cilet  Pirraci-u6 bashkepunon jane treguesit me te mire te sherbimeve  dhe produkteve cilesore qe ofron kompania jone. ``I sigurt drejt se ardhmes`` Nuk eshte vetem slogani i Pirraci-u6 por eshte filozofia e kesaj kompanie. 
 
Cilesia e sigurimit 
Kompania jone eshte e kontrolluar nga sistemi i drejtimit te cilesise EN ISO 9001:2008 dhe permban nje sistem cilesor kontrolli ne prodhim dhe ne zhvillim.
 
 
Marke e regjistruar
 
 
Zyra e projektimit
Kjo zyre perbehet nga nje staf serioz profesionistesh si:
  • Arkitekt
  • Ing.konstruktor
  • Ing.elektrik
  • Ing.hidroteknik
  • Ing.mekanik
 
 
Prodhim – Ndertim
 
Punimi i hekurit behet me makineri te  teknologjise evropiane ne te cilen cdo detaj mendohet me rendesi. Ngritja e nderteses dallohet  nga cilesia dhe  shpejtesia, sipas  kerkesave te klienteve tane. Kompania jone ofron nje ekspertize te besueshme dhe profesionale , sherbim dhe cmim mjaft konkurues. Nje  risi e produktit tone “Konstruksione  metalike “eshte  se  ekipi yne teknik dhe projektues asiston qe nga konceptimi  deri ne realizimin e plote te cdo ideje te klientit . Kompania merr persiper realizimin e idese se klientit qe na fazen e projektimit , nepermjet projekteve  cilesore 3D , te cilat ne konsultim te ngushte me klientin finalizohen per tu realizuar me  pas ne linjen tone te prodhimit.
 
Ne sigurisht duhet te kemi burimet e nevojshme per ti realizuar te gjitha keto :
 
Personeli 
 
Nje staf  i plote dhe I kualifikuar eshte nje garanci shume e mire per punime ne kohe dhe me cilesi . Aktualisht stafi yne inxhinierik perbehet   nga nje zyre  teknike e kompletuar  me inxhinier projektues , zbatues , teknik etj . Kombinimi I inxhiniereve me experience dhe I fuqise punetore te specializuar na jep mundesine qe ne te ofrojme sherbime te plota persa I perket konstruksioneve metalike .Ne kemi keshtu nje ekip te kompletuar  dhe  mjaft cilesor per te realizuar te gjitha pritshmerite e klienteve tane . Ne vazhdimisht investojme ne stafin tone duke rritur  nivelin profesional te tyre, me pjesmarrje ne trajnime te ndryshme per stafin inxhinierik dhe menaxherial si dhe me instruktime per sigurimin teknik dhe njohjen me makinerite me te fundit per  punonjesit e kualifikuar dhe ata te thjeshte. E gjithe kjo ka si qellim te sigurojme cilesi maksimale te sherbimit . 
 
Punimi i hekurit  behet me makinerite  e teknollogjise moderne evropiane. 
 
Teknologjia
 
Disponojme  te gjitha makinerite e nevojshme per formimin, prerjen dhe ngjitjen e metaleve. 
Nje ambient te pershtatshem per realizimin e punimeve .
Arma jone e forte  perballe konkurrenteve tane eshte cilesia dhe siguria.

 

Disa nga punimet tona
 
   
 
      
 
     
 
       
 
                                   
 

 

PARTNERET TANE

 

 
Oferta nga PIRRACI- U6 Shpk


Kategori Biznesi


Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved