KETRI WEB - Graphic designer (Tiranë) - Njoftime, Punaime, Design / Art, Dizenjues grafik - ikub.al
Log In  |  Register
 
KETRI WEB - Graphic designer (Tiranë)
ikub#: 2005200007
Vendndodhja: Komuna e Parisit
Kategoria: Dizenjues grafik
Lloji i punes: I Perhershem

Jemi në kërkim të një individi të talentuar në pozicionin "Graphic designer". Kandidatët duhet të kenë të paktën 3 vite eksperiencë pune në këtë profil.

Detyrat
- Krijimi i brand books, branscapes
- Krijimi i wireframes, prototypes dhe user interfaces
- Krijimi i materialeve promovuese

Njohuri të domosdoshme teknike
- Koncepte teorike të dizajnit
- Aftësi në përdorimin e Illustrator, Photoshop, InDesign dhe programeve të tjera standarde të industrisë
- Eksperiencë dizajni në editim fotografish, manipulim vektorësh, krijim ikonash, tipografi, UI layout, etj.

Njohuri të dëshiruara
- UX design
- HTML, CSS

Aftësi personale të domosdoshme
- Anglishte e rrjedhshme
- Vëmendje ndaj hollësive
- Vetëpërmirësim i vazhdueshëm profesional
- Saktësi në shkrim
- Orientim drejt cilësisë

Përfitime
- Mundësi zhvillimi profesional
- Ambient i këndshëm

Të interesuarit mund të aplikojnë vetëm nëpërmjet linkut: www.ketri.al/sq/graphic-designer-aplikim-pune
Orari i punës është 8:30 - 17:00, e hënë - e premte.

---
Website: ketri.al
Linkedin: linkedin.com/company/ketriweb
Facebook: facebook.com/ketriwebHyr me llogarine e facebook


Komuna e Parisit

Komuna e Parisit


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Jurist
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/06/2020
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/03/2022
Ish Blloku
Tjeter
Deri ne: 27/06/2020
Myslym Shyri
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 19/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 25/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 07/06/2020
Durrës
Ekonomist
Deri ne: 08/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 04/06/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 19/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 05/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2020
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 28/06/2020
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 29/06/2020
Shqiperi
Inxhinier Telekomunikacioni
Deri ne: 29/06/2020
Shfleto artikuj te tjere per: DESIGNER GRAPHIC DESIGN PHOTOSHOP
Postuar nga: ketriweb
ikub #:
2005200007
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved