KETRI WEB ofron internship në web development, Tiranë - Njoftime, Punaime, Teknologji / IT, Zhvillues Software - ikub.al
Log In  |  Register
 
KETRI WEB ofron internship në web development, Tiranë
ikub#: 2005200006
Vendndodhja: Komuna e Parisit
Kategoria: Zhvillues Software
Lloji i punes: Internship

Ketri Web, kompani programimi e specializuar në programim custom për web, ofron internship në fushën e web development, me mundësi punësimi në përfundim.

DETYRAT
- Përvetësimi i materialeve të dhëna për t'u mësuar
- Zhvillimi i një projekti individual custom
- Detyra të tjera, të përshtatura në bazë të profilit të aplikantit

NJOHURI TË DOMOSDOSHME TEKNIKE
- Njohuri bazë në HTML dhe CSS
- Njohuri bazë në PHP dhe SQL
- Njohuri bazë në JavaScript
- Njohuri bazë në programe dizajni si Photoshop, Illustrator, XD
- Njohuri të përgjithshme kompjuterike

AFTËSI PERSONALE TË DOMOSDOSHME
- Saktësi në shkrim
- Anglishte e rrjedhshme
- Vëmendje ndaj hollësive
- Vetëpërmirësim i vazhdueshëm profesional
- Orientim drejt cilësisë
- Mendim analitik

PËRFITIME
- Mundësi punësimi
- Mundësi zhvillimi profesional
- Trajnime
- Ambient i këndshëm

Të interesuarit mund të aplikojnë vetëm nëpërmjet linkut: www.ketri.al/sq/internship-aplikim-pune
Orari i punës është 8:30 - 17:00, e hënë - e premte.Hyr me llogarine e facebook


Komuna e Parisit

Komuna e Parisit


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Jurist
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/03/2022
Ish Blloku
Tjeter
Deri ne: 27/06/2020
Myslym Shyri
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 19/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 25/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 07/06/2020
Durrës
Ekonomist
Deri ne: 08/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 04/06/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 19/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 05/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2020
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 28/06/2020
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 29/06/2020
Shqiperi
Inxhinier Telekomunikacioni
Deri ne: 29/06/2020
Shfleto artikuj te tjere per: HTML INTERNSHIP WEB DEVELOPMENT
Postuar nga: ketriweb
ikub #:
2005200006
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved