Sherbim Klienti - Njoftime, Punaime, Burime Njerezore - ikub.al
Log In  |  Register
 
Sherbim Klienti
ikub#: 2005190008
Vendndodhja: Shqiperi
Kategoria: Burime Njerezore
Lloji i punes: I Perhershem

Detyrat dhe pergjegjësitë

  • Të kete aftesi te mira komunikimi me klientet
  • Te jete e sakte ne dhenien e informacionit dhe mbajtjen ne rregull te dokumentacionit
  • Te jete e afte te menaxhoje fluks pune
  • Të ketë aftësi të mira të bashkëpunimit në grup

 

Edukimi

  • Te kete mbaruar arsimin e larte (Shkenca sociale, Psikologji, Administrim Biznes, etj)

 

Eksperienca

  • Preferohen aplikantet qe kane punuar ne sherbime ndaj klientit

 

Kërkesat Minimale të Gjuhëve

  • Shqip
  • Anglisht

 

 

 Hyr me llogarine e facebook


+35542273666
Shqiperi

+35542273666
Shqiperi


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Kamëz
Financier
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Topograf
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Kamëz
Arkitekt
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 02/07/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Jurist
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 23/06/2020
Kamëz
Inxhinier Ndertimi
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Asistente
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Kamëz
Inxhinier Mekanik
Deri ne: 30/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Kamëz
Saldator
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 30/06/2020
Kamëz
Tjeter
Deri ne: 30/06/2020
Kamez
Shofer
Deri ne: 30/06/2020
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 19/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 25/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 01/07/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Myslym Shyri
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 28/06/2020
Ish Blloku
Tjeter
Deri ne: 27/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/03/2022
Tiranë
Financier
Deri ne: 10/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 11/06/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 12/06/2020
Shqiperi
Tjeter
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 05/06/2020
Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: BNT Electronics
ikub #:
2005190008
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved