Teknike te proceseve te teknologjise se telekomunikacionit - Njoftime, Punaime, Teknologji / IT, Administrator Rrjeti - ikub.al
Log In  |  Register
 
Teknike te proceseve te teknologjise se telekomunikacionit
ikub#: 2002280028
Vendndodhja: Tiranë
Kategoria: Administrator Rrjeti

Shoqeria Multiservis Center HD shpk e cila operon ne fushen e teknologjise se informacionit dhe telekominikacionit, kerkon te punesoj Teknike te proceseve te teknologjise se telekomunikacionit.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
- Te kene perfunduar arsimin e larte ( preferohet ne fushen e informatikes, TIK dhe profile te ngjashme me to).
- Te kene njohuri te mira te gjuhes italiane.
- Te jene te disponueshem per te punuar me kohe te plote.
- Me ose pa eksperience pune.

Ne ofrojme:

- Kontrate e rregullt pune, ne perputhje me Kodin e Punes.
- Trajnime te vazhdueshme teknike dhe profesionale.
- Mundesi rritje profesionale ne fushen e sistemeve dhe telekominikacionit.
- Ambient pune pozitiv.

Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e emailit: multiserviscenterhd1@gmail.comHyr me llogarine e facebook


+355699422794
Tiranë

+355699422794
Tiranë


NJOFTIME TE SPONSORIZUARA
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Jurist
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 03/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 26/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
Tiranë
Zhvillues Software
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/06/2020
NJOFTIMET E FUNDIT
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 15/03/2022
Ish Blloku
Tjeter
Deri ne: 27/06/2020
Myslym Shyri
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 06/06/2020
Tiranë
Dizenjues grafik
Deri ne: 19/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 25/06/2020
Tiranë
Administrator Rrjeti
Deri ne: 23/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 07/06/2020
Tiranë
Burime Njerezore
Deri ne: 07/06/2020
Durrës
Ekonomist
Deri ne: 08/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 04/06/2020
Tiranë
Asistente
Deri ne: 19/06/2020
Tiranë
Agjent Shitjeje
Deri ne: 05/06/2020
Tiranë
Tjeter
Deri ne: 29/06/2020
Tiranë
Administrator Sistemi
Deri ne: 28/06/2020
Shqiperi
Agjent Shitjeje
Deri ne: 29/06/2020
Shqiperi
Inxhinier Telekomunikacioni
Deri ne: 29/06/2020
Shfleto artikuj te tjere per: MULTISERVIS CENTER SHPK
Postuar nga: Elda. A
ikub #:
2002280028
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved