Përse duhet ta përdorim Njoftime në ikub.al
 
Shperndaje
ikub#: 1505310046
Prej kohesh ne tregun shqiptar te informacionit është edhe Njoftime ne ikub.al, hapësira me e madhe e informacionit ne Shqipëri.

Informacion, informacion, informacion. Dinamika e jetës ka rritur me shume se kurrë nevojën për te marre dhe dhënë informacion. Informacion ne te gjithë gjerësinë e konceptit, por se pari atë utilitar, atë qe na shërben ne drejtpërsëdrejti përmes te cilit hyjmë ne kontakt me te tjerët, shkëmbejmë, marrim dhe japim, shesim dhe blejmë, ofrojmë dhe përfitojmë. Teknologjia e sotme ka bere te mundur me shume se kurrë qe secili prej nesh te ketë mundësinë te kërkojë apo ofroje përmes internetit atë për te cilën është i interesuar. Kurrë me shume se me pare, kërkesa dhe oferta, ne shume llojshmërinë e tyre, sot kane mundësi te takojnë njëra-tjetrën ne tregun dhe autostradatat pafund te informacionit. Është e domosdoshme qe ta përdorim dhe shfrytëzojmë pa kursim këtë mundësi te re dobiprurëse për te gjithë.

Prej disa kohesh ne pararoje te kësaj tendence te re te realitetit shqiptar është WebPortali Njoftime, padyshim, hapësira me e pasur me Njoftime, pjese e www.ikub.al - Portali Kryesor i Informacionit për Shqiptaret. Portali ikub.al është nga me te vizituarit mes portaleve shqiptare.

Portali Njoftime në ikub.al është Juaji, përdoreni!

Çfarë ofrojmë ndryshe?

Përdoruesi ka mundësinë te përdorë disa portale te specializuara për pune, prona, makina, evente, si edhe një portal te veçante për te gjitha tipet e tjerë te njoftimeve.

Portali përdoret gjerësisht nga Bizneset, nga Individët, si edhe nga Organizatat e tjera, te vendit apo te huaja.

Ne ofrojmë lehtësitë maksimale qe Ju te mund te hidhni njoftimet tuaja kudo qe jeni dhe me te gjitha mënyrat e mëposhtme:

- Direkt ne Web www.ikub.al/njoftime

- Nga telefoni juaj celular (ose tek m.ikub.al/njoftime ose nëpërmjet aplikimit My ikub)

- Nëpërmjet Email tek adresa njoftime@ikub.

al

- Duke na shkruar ne rrjetet tona sociale

- Nëpërmjet dërgimit te nje SMS për tekstin (apo edhe imazhe nëse përdorni Whatsapp apo Viber) tek numri +355 697060066

- Duke na telefonuar tek call center, +355 697060066 ose tek numri +355 4 225 3524

- Duke na vizituar tek zyrat tona ne adresën: Rruga Ismail Qemali, Rruga Ismail Qemali, Pallati 27, Shk. 1, Nr. 30, Tirana, ALBANIA.

- Apo duke kontaktuar disa kioska, me te cilat kemi bashkëpunim, te shpërndara ne zona te ndryshme te Tiranës.

Po cilat jane avantazhet qe ju siguron portali Njoftime ne ikub.al

- Audienca me e madhe për te lexuar Njoftimin Tuaj

- Njoftimi juaj shfaqet tek portali www.ikub.al/njoftime

- Njoftimi Juaj shfaqet edhe tek aplikimi për mobile “My ikub”

- Njoftimi juaj shfaqet ne gazetën “Njoftime në ikub.al”, qe del ne treg ne Tirane 2 here ne jave, 1000 kopje, falas

- Njoftimi Juaj shpërndahet ne rrjetet sociale Facebook / Twitter, etj.

- Njoftimi Juaj lexohet edhe ne FlyBox/Digitalb

- Njoftimi Juaj lexohet edhe ne ekranet e DSA, te shperndare ne disa pika te Tiranes

- Njoftimi Juaj promovohet nëpërmjet newsletter ne databazën me te madhe te bizneseve dhe individëve

 

Shërbimi ndaj Klientit

Me e rëndësishmja, ne ofrojmë shërbimin me te mire ndaj klientit

- Ne e konsiderojmë çdo njoftim te rëndësishëm për ne, po aq saç është edhe për vete ju

- Agjentet tanë e ndjekin njoftimin tuaj me qëllimin qe te përfundojë me transaksion

- Asistence nëpërmjet call center ne skemën gjate 7 ditëve te javës, nga 8:00 deri 20:00

- Aktualisht jemi portali shqiptar qe shpenzon me shume për publicitet dhe promovim

- Ju gjeni menjëherë atë qe kërkoni duke përdorur kërkim me tekst, me tag-s, me harte
Shfleto artikuj te tjere per: IKUB.AL INFORMACIONI NJOFTIME

 


Shfleto artikuj te tjere per: IKUB.AL INFORMACIONI NJOFTIME
Postuar nga: k.s
ikub #:
1505310046
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved