Blerjet Online, realitet në Shqipëri
 
Shperndaje
ikub#: 1311270044
Portali me i madh i informacionit ne Shqipëri ikub.al lançon ne datën 1 Dhjetor 2014 platformën e re te blerjeve online www.ebuy.al

Blerjet online nuk do te jene me një luks për qytetaret shqiptare, qe nga data 1 Dhjetor 2013.

Me një mori ofertash, skontosh, mijëra produkte ne shitje, shërbim 24 ore, dhe përtej cdo limiti gjeografik, vihet ne dispozicionin e klientëve platforma me moderne e blerjeve online me emrin ebuy.al.

ebuy.al është një platforme (dyqan) online ne te cilën tregtohen një shumëllojshmëri produktesh te rreth 40 markave te ndryshme, te cilat shtohen dita ditës.

ebuy.al ofron një treg te hapur për te gjitha kompanitë qe duan te bëhen pjesëmarrëse dhe duan te shesin diçka ne këtë platforme. Qëllimi i ebuy.al është te sjelle sa me pranë njeri tjetrit ne një treg te përbashkët te pasqyruar nëpërmjet internetit, konsumatorët e te gjitha niveleve si dhe shitësit e ndryshëm qe operojnë ne tregun Shqiptar.

Ne ebuy.al do te gjeni pa diskutim cilësi produktesh dhe shërbim te standardeve te larta. Kjo është arsyeja qe produktet qe ofrohen ne faqe zgjidhen me saktësi nga kompanitë me te mira ne treg.

 
 
 
 
Çfarë sjell ndryshe ebuy.al?

• Tejkaloni limitet gjeografike
Nuk ka rendesi se ne cilin vend ndodheni. Nëpërmjet ebuy.al, ju mund shikoni dhe te blini nga te gjitha dyqanet pavarësisht se ku ndodhen.

• Fitoni hapësira te reja blerjeje
Duke u bere pjese e ebuy.al ju keni mundësi te zgjeroni hapësirat tuaja te blerjes. Çdo shqiptar ne çdo vend te botes mund te blejë ne këtë faqe.

• Informacion i detajuar mbi produktet
Është e vështirë qe një shitës te dije një informacion te detajuar mbi çdo produkt qe tregtohet. Ne këtë forme ju keni mundësi te lexoni një informacion te detajuar te produktit qe reklamohet ne faqe. Nëse keni pyetje te tjera shtese, ju mund te shkruani dhe ne do t’ju përgjigjemi shume shpejt.

• Punojmë 24 ore ne 7 dite te javës
Nëpërmjet ebuy.al, ju keni mundësinë te bëni blerje gjate gjithë kohës dhe nevojave tuaja. ebuy.al mbështetet nga platforma me e madhe dhe me serioze ne Shqipëri, platforma Ikub.al, e cila ka aktualisht 650 000 vizitore unike ne muaj dhe 5 milion e 500 mije klikime ne muaj. Ne ju garantojmë cilësi dhe siguri ne te gjitha hapat dhe proceset e blerjeve qe ju do te bëni, duke ju garantuar seriozitetin maksimal qe na karakterizon. Cilësia ne shërbim dhe serioziteti ynë ndaj jush dhe çdo vizitori te faqes është i padiskutueshëm.
 

Ebuy.al - Dyqani juaj me i afërt


www.ebuy.al

 




Shfleto artikuj te tjere per: BLERJE ONLINE EBUY.AL IKUB.AL PLATFORME

 






Shfleto artikuj te tjere per: BLERJE ONLINE EBUY.AL IKUB.AL PLATFORME
Postuar nga: Dada
ikub #:
1311270044
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved