Jeni perdorues i ikub.al dhe deshironi te promovoni postimet Tuaja?
 
Shperndaje
ikub#: 1202150136
Mjafton nje sms per te bere postimet Tuaja tek ikub.al me te dukshme.

Nese jeni perdorues i faqes dhe keni publikuar ne faqe oferta te ndryshme te cilat deshironi ti promovoni nepermjet njeres prej formave e Sponsorizuar, Preferenciale dhe me Rrotullim, tani mund ta beni direkt nga celulari Juaj.

Cfare kuptohet me e Sponsorizuar, Preferenciale dhe me Rrotullim?

E Sponsorizuar: Oferta shfaqet per 3 dite ne faqe te pare te nen-protalit ku eshte postuar, ne nje pozicion me te dukshem si dhe ne detajet e artikujve te tjere te atij nen-portali. Ofertat e Sponsorizuara automatikisht dalin dhe ne Faqen e Pare te ikub.al tek seksionet perkatese dhe jane pjese e newsletter-it javor.
 
Preferenciale: Oferta shfaqet 3 dite ne renditje preferenciale perkundrejt ofertave te tjera gjate shfletimit te ofertave dhe gjate kerkimit. Oferta gjate kesaj periudhe do te renditet nder te parat. Oferta ka kontur te theksuar me ngjyre si dhe sfondin me ngjyre tjeter.
 
Me Rrotullim: Ofertat shfaqen 3 dite vetem me Titull, ne krye te faqes, dhe shfaqen ne cdo faqe te www.ikub.al. Duke qene ne krye jane dhe me te dukshme. 
 
Ndiqni hapat e me poshtem per te mesuar si te veproni:
1. Pasi te keni vendosur se cilen nga format do te zgjidhni per te promovuar oferten Tuaj, e Sponsorizuar, Preferenciale dhe me Rrotullim, do duhet te dergoni nje SMS tek numri 52052 me tekst;
- per opsionin e Sponsorizuar,  “S numrin e ofertes” 
- per opsionin Preferenciale, “P numrin e ofertes”
- per opsionin me Rrotullim, “R numrin e ofertes”
P.sh “S 1202150010”
SHENIM! Numri i ofertes eshte 10 shifror dhe gjendet ne te djathten Tuaj ne fund te faqes tek detajet e ofertes qe keni publikuar. Shiko imazhin!
imazhi
2. Pasi te keni derguar SMS sistemi automatikisht do beje oferten Tuaj te Sponsorizuar, Preferenciale apo me Rrotullim per 3 dite, sipas opsionit qe Ju do te keni zgjedhur dhe do te njoftoheni per kryerjen e veprimit.
3. Ky sherbim kushton 150 Lek pa TVSH dhe eshte i vlefshem brenda shqiperise me operatoret celulare AMC, Vodafone, Eagle dhe Plus.
 Shfleto artikuj te tjere per: NJOFTIME SMS

 


Shfleto artikuj te tjere per: NJOFTIME SMS
Postuar nga: argjenti
ikub #:
1202150136
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved