Kursi i kembimit ne celularin tuaj
 
Shperndaje
ikub#: 1202080125
Si te njoftohem me sms per kursin e kembimit ditor

 Per t’u njoftuar per kursin ditor te kembimit valutor qe aplikojne Bankat ne Shqiperi, Ju mund te perdorni edhe sherbimin me SMS.

Per kete duhet te veproni ne kete menyre:
1.       Llojet e Kurseve qe Ju mund te merrni:

a. Kurset ditore me te mira te nje monedhe ne raport me monedhat e tjera.
per kete Ju duhet te dergoni emrin e monedhes per te cilen jeni te interesuar.
P.sh EUR

Pergjigja qe do t’Ju vije do t’ju tregoje kurset e kesaj monedhe ne raport me monedhat e tjera ne Blerje dhe ne Shitje

 EUR
 

LEK 149-procredit/150-procredit

USD 1.49-procredit/1.50-procredit
CHF 1.49-procredit/1.50-procredit

GPB 1.49-procredit/1.50-procredit

CAD 1.49-procredit/1.50-procredit

 
 

b.      Kurset ditore per monedhat,
Per kete ju duhet te dergoni emrat e monedhave te cilat do te kembehen.

            Shembull:
             EUR LEK

         Pergjigja qe do te vije do te tregoje kursin EUR/LEK ne bankat e Listuara

             EUR

 Tirana 140/142.2

 Intesa 140/142.2

 BKT 140/142.2

 RZB 140/142.2

          PROCREDIT 140/142.2
 

c.       Kurset sipas nje banke
Per kete duhet te dergoni emrin e njeres prej Bankave si meposhte:

BKT                       
BPOP                    
INTESA                
FIB                         
TIRANA                               
RZB                       
PROCREDIT                        

CREDINS

             Shembull:
           INTESA
         Pergjigje:

EUR-140/142 Lek

            USD-140/142 Lek
            GPB-140/142 Lek
         

d.

      Kursi I monedhave sipas nje banke

Per kete duhet te dergoni emrin e monedhave dhe emrin e bankes.

          Shembull:
          EUR LEK INTESA
 Pergjigje:

 Intesa - Eur blihet 128.21 Lek/shitet 143.78 LekKodet e monedhave dhe te Bankave
Euro – EUR

Lek – Lek

Dollari Amerikan – USD

Paundi Britanik – GPB

Franga Zviceriane – CHF
Dollari Kanadez – CAD
Banka Kombetare Tregetare – BKT
Tirana bank- TIRANA
Raiffeisen Bank – RZB
ProCredit Bank – PROCREDIT
Intesa San Paolo Bank – INTESA
First Investment Bank – FIB
Societe Generale Albania – BPOP
Banka Credins - CREDINS

2.       Pasi te keni zgjedhur formen per te cilen jeni te interesuar, tekstin, sic jepet ne shembujt e mesiperm do ta dergoni tek 53053

3.       Pasi te keni derguar SMS sipas formes se me siperme, ne celularin Tuaj do te njoftoheni me te dhenat per kursin e kembimit sic jepet ne shembujt e mesiperm ne varesi te formes qe ju do te zgjidhni.

4.       Ky sherbim kushton 50 Lek pa TVSH Shfleto artikuj te tjere per: KURSI KEMBIMIT

 


Shfleto artikuj te tjere per: KURSI KEMBIMIT
Postuar nga: argjenti
ikub #:
1202080125
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved