Njoftimet e punes ne celularin tuaj
 
Shperndaje
ikub#: 1202080119
Si te njoftohesh me ane te sms sa here qe ka nje oferte pune.

Per t’u njoftuar ne kohe reale sapo nje oferte pune publikohet, Ju mund te perdorni edhe sherbimin e abonimit me SMS.

Per t’u abonuar duhet te veproni ne kete menyre:

1.       Si fillim zgjidhni kategorine e punes per te cilen doni qe te njoftoheni sa here ka nje oferte pune, nga lista e meposhtme:


Drejtues/Menaxher

Burime Njerezore

Sekretar/Recepionist

Operator

Kimist

Matematiciene, aktuare, statisticiene

Gjeologe/Gjeofizikante

Biolog/Botanist/Zoolog

Inxhinier Miniere, Metalurgjie

Inxhinier industrial dhe prodhimi

Inxhinier Mjedisi

Inxhinier Mekanik

Inxhinier Kimik

Inxhinier elektroteknologjik

Inxhinier Ndertimi

Arkitekt

Projektues

Topograf

Dizenjues

Specialist Ndertimi

Doktor

Infermier

Veteriner

Dentist

Farmacist

Fizioterapist

Analist sistemi

Zhvillues Software

Administrator Databaze

Administrator Rrjeti

Administrator sistemi

Pedagoge, mesues

Edukatore

Instruktor

Marketing/Marredhenie me publikun

Agjent Shitjesh

Dado

Agjent Reale Estate

Shofer

Parukiere

Punonjese shtepie

Shitese

Roje sigurie/Truproje

Arketare/Magazinier

Ekonomist

Oficer kredie

Financier, Kontabilist

Audit/Taksa

Gazetare/Redaktore

Perkthyes/ interpretues/gjuhetare

Fotograf

Dizenjues I brendshem/dekorator

Dizenjues grafik

Agronom

Inxhinier Pyjesh

Kuzhinier

Bojaxhi

Mekanik

Elektricist

Tipograf

Rrobaqepes

Marangoz/Zdrukthar

Sanitare

Punetor ndertimi

Punetor miniere

Punetor transporti

Jurist

Avokat

Tjeter


2.

       Pasi te keni zgjedhur kategorine, dergoni SMS tek numeri 54054 me tekstin “Pune emrin e kategorise” p.sh per tu njoftuar per ofertat e punes per Financier dergon “Pune Financier”

3.       Pasi te jeni abonuar, ne celularin Tuaj do te njoftoheni sapo nje oferte pune behet publike ne kategorine qe ju zgjodhet. Ky abonim zgjat 5 dite dhe do tu njoftohen deri ne 10 oferta gjate kesaj periudhe, por jo me shume se 2 oferta ne dite. Teksti i mesazhit do te permbaje: Titullin e njoftimit + URL adresen ne web ku mund ta shikoni.

4.       Ky sherbim kushton 150 Lek pa TVSH. 

 

 
Shfleto artikuj te tjere per:

 


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: argjenti
ikub #:
1202080119
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved