Rregullat e lojes “Dhuratat e Veres”, nga ikub.al & Electronic Line
 
Shperndaje
ikub#: 1107220113
www.ikub.al ne bashkepunim me Electronic Line, dyqanin me te kompletuar te pajisjeve elktronike marka Apple, organizojne Lojen “Dhuratat e Veres”.
Rregullore!
 
Per te marre pjese ne kete Loje dhe per t’u shpalllur fitues Ju duhet te ndiqni keto rregulla:
 
1. Ne loje mund te marre pjese cdokush qe ka nje llogari tek ikub.al ose qe krijon nje llogari tek ikub.al. Duke klikuar kete link: http://www.ikub.al/ManageAccount.aspx. 
Nga loja jane te perjashtuar punonjesit dhe te afermit e tyre, te kompanise ikubINFO Software Solutions dhe te Electronic Line
 
2. Pjesemaresit duhet te jene te moshes mbi 16 vjec.
 
3. Deri ne 29 gusht, do te organizohet nje Quizz per cdo jave, te cilave Ju duhet t’u pergjigjeni sakte. Pjesemarresit qe jane pergjigjur sakte tek te gjitha Quizz-et do te marrin pjese ne shorteun qe hidhet diten e Hene per te nxjerre fituesin. Shorti eshte elektronik, qe do te thote sistemi ne menyre te rastesishme zgjedh dy nga pjesemarresit qe jane pergjigjur sakte. Fituesit shpallen publik ne www.ikub.al me Username-in qe jane regjistruar. 
 
4. Fituesit gjate javeve te Quizz-ve si dhe fituesi i Cmimit te Madh do te njoftohet vetem nepermjet adreses email qe perdoruesi ka vendosur gjate regjistrimit. Cdo gabim i bere ne regjistrimin e adreses email eshte pergjegjesi e perdoruesit dhe organizatoret nuk mbajne asnje pergjegjesi per kete gabim. Ne rast se brenda 3 diteve pasi jeni shpallur fitues, Ju nuk jeni pergjigjur kerkeses per takim, pavaresisht se cila ka qene arsyeja per kete mos pergjigje, , organizatoret do te zgjedhin nje fitues tjeter. Gjate terheqjes se dhurates, Fituesi jep emrin e tij te vertete dhe realizohet nje fotografim duke terhequr cmimin. Kjo ceremoni do te publikohet tek ikub.al. Perdoruesit qe nuk pranojne te ndjekin kete ceremoni si dhe publikimin e saj perjashtohen nga terheqja e cmimit duke e humbur ate, si dhe nga pjesemarrja ne shorteun per Çmimin e Madh. 
 
5. Ne daten 12 Shtator do te hidhet shorteu i madh per cmimin e madh Laptop DELL NB Inspiron 1018, Intel Atom N455 (1.66GHz), 10.1in WSVGA TrueLife (1024x600), 1024MB DDR3, 250GB 5400rpm HDD, Intel GMA 3150, Wireless, Bluetooth, Webcam, Ubuntu, 6-cell, Cherry Red, 2Y, ndermjet pjesmarresve qe jane pergjigjur sakte gjate javeve te Quizz-ve. Shorti eshte perseri elektronik dhe fituesi zgjidhet ne menyre te rastesishme. Komunikimi per fituesin ndjek hapat e permendura ne piken 4.
 
6. Cdo jave do te shpallen dy fitues. Loja zgjat gjithesej 5 jave. Secili fiton setin e dhuratave, ne vlere 100 Eurosi me poshte:
- Cover per iPhone
- Mouse
- Karikues makine per iPhone
- Masazhator
- Mp3 Player
- ScreenProtector per iPhone
- Stative iPhone per makine
- Lule Flip-Flop per makine
- Adaptor karikimi per iPhone
- Kufje iPhone
 
7. Cdokush qe merr pjese ne Lojen e Quizz-ve duke plotesuar pergjigjet, konsiderohet se ka lexuar dhe ka rene dakord me kete rregullore. 
 
Kjo nuk eshte hera e pare qe ikub.al organizon loje me dhurata per perdoruesit e faqes. Me poshte po ju paraqesim nje liste te lojerave dhe cmimeve te ndare tek secila, nga krijimi i ikub.al deri me sot;
 
1. "Njohesi me i mire i futbollit - Europiani 2008", Cmimi i dhene 1000 Euro
2. "Parashikuesi me i mire - Boterori 2010", Cmimi i pare 500 Euro, Cmimi i dyte 300 Euro dhe Cmimi i trete 100 Euro
3. "Parashikuesi me i mire - Liga e Kampioneve 2010-11", Cmimi i pare 100 Euro, Cmimi i dyte 60 Euro dhe Cmimi i trete 40 EuroShfleto artikuj te tjere per: DHURATAT E VERES IKUB.AL IPHONE 4 LAPTOP LOJA

 


Shfleto artikuj te tjere per: DHURATAT E VERES IKUB.AL IPHONE 4 LAPTOP LOJA
Postuar nga: argjenti
ikub #:
1107220113
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved