Pantallonat që na bëjnë të dukemi edhe më elegante
Moda ka evoluar dhe çdo gjë është e lejueshme, madje edhe duke veshur një palë pizhame për në rrugë. Dhe ja disa ide të bukura për të veshur pantallonat në mënyrë elegante.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved