Ja si të pastroni atletet e bardha
Atletet e bardha janë dashuria e të gjithëve, por mjerisht ato qëndrojnë pak kohë të bardhë dhe më pas fillojnë e zverdhen apo bëhen gri, duke mos u pastruar kurrë ashtu siç duhet, pavarësisht përpjekjeve tuaj.
Përdorime alternative të çajit përveç se ta pini
Vetitë e tyre janë të njohura dhe përdorimi i si aleat i mirëqenies nuk është një mister.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved