Kapen imazhe të reja të kometës aliene
Astronomët amerikanë të Universitetit të Yale-s kanë arritur të kapin imazhe të reja dhe tepër të jashtëzakonshme të kometës aliene të pagëzuar si 2l Borisov, zbuluar gushtin e këtij viti.
Zbuloni cilët janë 6 objektet më të mëdha në Univers
Zbuloni cilët janë 6 objektet më të mëdha në Univers
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved